На Богородчанщині затримали п'яного водія з пістолетом


Днями співробітники сектору реагування патрульної поліції відділення поліції № 2 смт. Богородчани, між населеними пунктами Глибівка – Дзвиняч помітили автомобіль Opel Vectra.

Водій, 38-річний житель Дзвиняцької територіальної громади, порушив Правила дорожнього руху. В ході спілкування інспектори виявили у водія явні ознаки алкогольного сп'яніння та запропонували йому пройти огляд на стан сп'яніння на місці. Результат - 2,47 проміле, інформує пресслужба обласної поліції.

Окрім того, під час огляду транспортного засобу було виявлено предмет, схожий на пістолет. Жодних дозвільних документів чоловік не мав. Поліцейські перевіряють походження зброї.

На правопорушника складено адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані наркотичного сп’яніння) КУпАП.

Після проведення експертизи вирішуватиметься питання щодо оголошення правопорушнику підозри у скоєному злочині.

Нагадуємо, що відповідно до статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) особам, які незаконно зберігають зброю і вибухівку, загрожує покарання- від трьох до семи років.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!