На Донеччині біля кафе п'яний чоловік підірвав гранату: шестеро постраждалих


В результаті вибуху гранати біля кафе «Дракон» в Дружківці постраждали 6 людей. З осколковими пораненнями в лікарню були доставлені 2 чоловіки та 4 дівчини.

Про це  повідомляє прес-служба ГУ МВС України в Донецькій області.

Співробітниками Дружківського міськвідділу міліції затриманий 20-річний місцевий житель, який у стані сильного алкогольного сп'яніння з хуліганських спонукань кинув гранату в палісадник кафе.

В 04.45 до чергової частини Дружківського МВ надійшло повідомлення про госпіталізацію 6 осіб з осколковими пораненнями м'яких частин тіла. Постраждали два чоловіки віком 36 і 25 років і чотири дівчини віком від 20 до 23 років.

Встановлено, що безробітний мешканець Дружківки, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп'яніння, дістав з кишені гранату та висмикнув чеку. Потім, злякавшись, кинув її в палісадник кафе, де вона вибухнула.

За словами, раніше не судимого підозрюваного, боєприпас він знайшов. Чи це так, з'ясує слідство.

"Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він притягується до відповідальності за ч. 4. ст.296 «Хуліганство, вчинене із застосуванням предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень» Кримінального кодексу України", - повідомив начальник Дружківського МВ Артем Крищенко.

Фігуранту загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.