На Франківщині думали як підвищити якість послуг у сільському зеленому тиризмі


У селищі Верховина за підтримки облдержадміністрації відбувся семінар-навчання з питань підвищення якості надання послуг у сільському зеленому туризмі та категоризації туристичних садиб.

З вітальним словом до учасників звернулися заступник директора департаменту міжнародного співробітництва, євроінтеграції та розвитку туристичної інфраструктури облдержадміністрації В. Семків, начальник відділу туризму Верховинської райдержадміністрації О. Полоз.

Обговорено питання, які стосуються як сфери сільського зеленого туризму, так і загалом покращення розвитку туристичної інфраструктури у районі, оптимізації інформаційного забезпечення туристів, а також розвитку нових конкурентоспроможних туристичних продуктів. Під час заходу було презентовано проект ЄС “Івано-Франківська область – край для туризму”, що реалізовується  департаментом міжнародного співробітництва, євроінтеграції та розвитку туристичної інфраструктури облдержадміністрації спільно з Регіональним фондом підтримки підприємництва по Івано-Франківській області та Регіональним туристично-інформаційним центром.