На Франківщині горіли будинки, шини, господарські будівлі і авто


На Прикарпатті за минулу добу виникло 10 пожеж, одна особа травмована. Про це повідомляє управління ДСНС в Івано-Франківській області.

12 січня о 09:44 в смт. Верховина виникла пожежа покрівлі господарської споруди в приватному господарстві. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 14:55 в місті Надвірна виникла пожежа шин на вантажному автомобілі «Mercedes-Benz». Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 14:56 в смт. Отинія Коломийського району виникла пожежа автомобільних шин в підсобному приміщенні господарської споруди в приватному господарстві. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 16:56 в місті Івано-Франківськ виникла пожежа обшивки на балконі в приміщенні кімнати житлової квартири. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 17:34 в селі Пійло Калуського району виникла пожежа покрівлі комплексу господарських споруд в приватному господарстві. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 18:24 в селі Верхній Вербіж Коломийського району виникла пожежа житлового будинку в приватному господарстві. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 22:14 в селі Хімчин Косівського району виникла пожежа житлового будинку в приватному господарстві. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 22:24 в селі Сенечів Калуського району виникла пожежа житлового будинку в приватному господарстві. На пожежі отримав опіки верхніх кінцівок власник будинку, госпіталізований в КНП Долинської БПЛ. Причина виникнення пожежі встановлюється.

13 січня о 02:21 в селі Тяпче Калуського району виникла пожежа одноповерхового житлового будинку в приватному господарстві. Вогнем знищено покрівлю, перекриття будинку та легковий автомобіль «ВАЗ». Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 03:22 в місті Івано-Франківськ виникла пожежа пральної машини в приміщенні житлової квартири. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!