На Франківщині від початку війни на спецлінію «102» надійшло понад 187 тисяч звернень


Цілодобове оперативне реагування працівників служби 102 на телефонні дзвінки і повідомлення від громадян є запорукою довіри населення до поліції. Від якості роботи операторів залежить швидкість реакції правоохоронців, які виїжджають на виклики.

Працівники служби «102» у режимі 24/7 приймають повідомлення від громадян про скоєні правопорушення та інші події, незалежно від місця й часу їх учинення, повноти отриманих даних та особи заявника. Люди звертаються до поліції за допомогою цілодобово. А отже, від початку року на лінію «102» надійшло 187 125 тисяч звернень громадян, інформує пресслужба обласної поліції.

Вдячні прикарпатцям за своєчасне інформування поліції про підозрілих осіб, транспортні засоби, вибухонебезпечні предмети та вчинення правопорушень. З вашою допомогою ми робимо Прикарпаття безпечнішим.

Ситуація в області контрольована. Поліцейські Івано-Франківщини продовжують виконувати свої обов’язки в посиленому режимі заради спокою та безпеки місцевих жителів.

Нагадаємо, що для громадян цілодобово працює поліцейська спецлінія 102, а також продовжує працювати додатковий телефон: 067-345-00-15. Можна також писати повідомлення на сторінку «Поліція Івано-Франківської області» за посиланням чи звернутись у чат-бот @ifpolice_bot Telegram.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!