На франківському сміттєзвалищі будуть цілодобово чергувати пожежні


Міський голова Івано-Франківська розпорядився посилити заходи безпеки під час роботи на полігоні ТПВ с. Рибне, Тисменицького району.

Зважаючи на загострення екологічної ситуації на Львівському міському полігоні із захоронення твердих побутових відходів, який розташований в с.Грибовичі Івано-Франківський міський голова Руслан Марцінків на черговому засіданні виконавчого комітету міської ради 09.06.2016 року доручив заступнику міського голови п.О.Кайді, та начальнику управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів міської ради п.І.Влізло оперативно організувати роботу щодо посилення контролю за протипожежним станом захоронення та зберігання ТПВ на міському полігоні в с.Рибне Тисменицького району.

На виконання даного доручення заступником міського голови О.Кайдою проведено розширену нараду із керівництвом МВ УДСНС в області, комунальних служб міста полігону ТПВ де обговорено коло питань на які сьогодні слід звернути особливу увагу під час експлуатації даного полігону.

Разом з тим, на полігоні ТПВ з 10 червня 2016 року організовано круглободове бойове чергування пожежного автомобіля місцевої пожежної команди м.Івано-Франківська, а також посилено нагляд за дотриманням безпечної роботи працівників полігону, та запобігання можливих провокацій з метою навмисного підпалу побутових відходів

Вживаються й інші превентивні заходи щодо безпечного захоронення твердих побутових відходів та дотримання правил їх складування на полігоні ТПВ в с.Рибне Тисменицького району.