"На гарячому" затримано чергового хабарника


Будучи службовою особою, громадянин, зловживаючи службовим становищем протягом квітня-травня 2013 року вимагав у свого працівника грошові кошти в сумі 7300 грн.

Працівниками СДСБЕЗ Долинського РВ УМВС в області спільно із прокуратурою Долинського району було затримано чоловіка, який саме отримав частину хабара.

Отримати неправомірну вигоду керівник зажадав за не звільнення працівника з роботи та подальшого отримання ним високої заробітної плати. А також за отримання державної матеріальної допомоги.

Зловмисника затримали в офісі «на гарячому», саме після отримання частини хабара в розмірі 1500 грн. Зазначені кошти правоохоронці вилучили.

У результаті досудового слідства чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч.4 ст.368-3 КК України. Матеріали кримінального провадження за обвинувальним актом направлено до суду. Громадянинові загрожує штраф від десяти до п'ятнадцяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.