На інформкампанію щодо мобіліцізації в області виділили трохи більше 15 тис грн


Для проведення інформаційної кампанії щодо мобілізації з обласного бюджету виділили 15 тисяч 316 гривень.

Про це йдеться у розпорядженні «Про виділення коштів», підписане головою Івано-Франківської ОДА Олегом Гончаруком 5 лютого, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

Тож, на виконання Указу Президента України «Про часткову мобілізацію», рішення обласної ради  «Про цільову програму фінансування мобілізаційних заходів і цивільного захисту населення та заходів з територіальної обороноздатності на 2015 рік», для проведення мобілізаційних заходів, цивільного захисту населення та заходів з територіальної обороноздатності управлінню фінансів було доручено «...здійснити оплату заходів з проведення інформаційної кампанії щодо мобілізації в сумі 15 316,0 (п'ятнадцять тисяч триста шістнадцять) гривень»

А саме, «12190,0 (дванадцять тисяч сто дев’яносто) гривень – на виготовлення інформаційних плакатів (білбордів) у кількості 53 шт». Їх вже розміщено як соціальну рекламу в населених пунктах області.

Окрім того, «3 126,0 (три тисячі сто двадцять шість) гривень - на виготовлення інформаційно-роз’яснювальних листівок щодо четвертої хвилі мобілізації». Їх такою мають розповсюдити на Прикарпатті як соціальну рекламу. 

А займається інформаційної підтримкою мобілізаційного процесу департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Івано-Франківської ОДА.

Фото: з мережі