На Івасюка в Івано-Франківську чергове ДТП: постраждало двоє осіб


«Ввечері п’ятниці, 8 листопада, на вулиці Івасюка, що в Івано-Франківську трапилось резонансне ДПТ. Автомобіль збив двох жінок на пішохідному переході. Одна з них загинула на місці».

Таку інформацію кореспонденту «Бліц-Інфо» повідомив очевидець надзвичайної події іванофранківець Володимир.  На думку чоловіка, водій може залишитись не покараним, адже ситуація пройшла мимо правоохоронців.

Як повідомила кореспонденту «Бліц-Інфо» старший інспектор з профілактичної роботи обласного ДАІ Мирослава Белдик, дана інформації не зовсім правдива.

«До нас повідомлення про те, що на вулиці Івасюка трапилось ДПТ з потерпілими надійшло о 20.30. На місце події зразу ж виїхала слідчо-оперативна група. Виїздом встановлено, що 25-річний франківчанин вчинив наїзд на пішоходів.  Постраждалі, 1975 та 1962 років народження, проживають у цьому ж районі, на вулиці Паркова», - пояснює старший інспектор.

За словами Мирослави Белдик, жінки раптово вибігли на частину дороги у невстановленому місці та поза межами пішохідної зони.

«В результаті наїзду постраждалі направлені в обласну лікарню. В однієї перелом лівої гомілки, а другої множинні травми. Інформації, що на місці події загинули люди, у нас немає. Автомобіль поміщено на майданчик тимчасово утримання. По даному факту проводиться перевірка», - наголошує пані Мирослава.