На Калущині двоє дітей не відвідували школу через батьків


У Калуському районі виявили 25 дітей, які станом на 10 вересня не приступили до навчання.

Причинами, за яких діти не навчалися, є: 8 – невиконання батьками батьківських обов’язків по відношенню до дитини, 2 – самовільне залишення закладу освіти, 8 - за станом здоров’я, 5 - перебування з батьками за кордоном, 1 - народження дитини, 1- санаторно-курортне лікування, йдеться на сайті Калуської РДА.

Станом на 15 жовтня в ході проведеної роботи службами у справах дітей міських, селищних та сільських рад 19 дітей влаштовано на навчання до закладів освіти, 275 дітей отримали допомогу, в тому числі фінансову, гуманітарну, ініційовано притягнення до відповідальності 3 батьків за неналежне виконання батьківських обов’язків. Не охопленими навчанням залишилось 6 дітей, з них 3 дітей не можуть навчатися за станом здоров’я, 3 дітей, жителі Калуської ТГ, не навчалися у зв’язку з невиконанням батьками батьківських обов’язків по відношенню до дитини.

Працівники служби у справах дітей Калуської міської ради продовжували вживати заходи щодо влаштування цих 3 дітей, які не навчалися у зв’язку з невиконанням батьками батьківських обов’язків, на навчання. На сьогодні 2 дітей влаштовано на навчання, Національною поліцією вживаються заходи щодо встановлення місця перебування 1 дитини.

В ході проведення профілактичного заходу встановлено, що на території району проживають 72 дітей шкільного віку, переміщених з тимчасово окупованих територій. Усі діти приступили до навчання та забезпечені шкільним приладдям.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!