На Коломийщині затримали серійного крадія


Співробітники Коломийської поліції затримали зловмисника, причетного до щонайменше трьох крадіжок. Слідчі повідомили фігуранту про підозру за вчинення кримінальних правопорушень. Тепер його судитимуть за законами воєнного часу.

Днями до коломийських поліцейських звернувся водій автобуса. Чоловік повідомив, що вночі невідома особа проникла в транспортний засіб і викрала з салону плазмовий телевізор.

Того ж дня надійшло ще одне звернення про крадіжку автомагнітоли з автомобіля.

В ході проведених розшукових заходів поліцейські вийшли на слід правопорушника. Його оперативники затримали у Коломиї, на краденому велосипеді. Як з'ясувалось, двоколісник фігурант викрав в односельчанки з території її домогосподарства.

Викрадені автомагнітолу та телевізор поліцейські вилучили у приятеля затриманого.

25-річного мешканця Печеніжинської територіальної громади слідчі затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Його дії кваліфіковано за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена в умовах воєнного або надзвичайного стану). Затриманому уже повідомлено про підозру, суд невдовзі обере запобіжний захід.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Чоловік у минулому вже судимий за крадіжки, його перевіряють на причетність щодо вчинення аналогічних злочинів на території району.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!