На Косівщині горів другий поверх санаторію, а у Франківську - меблі у квартирі


Про це повідомляє управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

Так, 22 жовтня о 10.40 в Івано-Франківську на вулиці Г. Хоткевича виникла пожежа меблів в приміщенні кухні, на площі 5 м.кв., в квартирі на п’ятому поверсі житлового будинку. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються. 

Цього дня ж о  14.44 у м. Калуш на вул. Б. Хмельницького сталась пожежа тирси в металевій місткості, на площі 4 м.кв. в приміщенні цеху з виготовлення паливних гранул. Будівля одноповерхова, цегляна, розміром в плані 40 х 18 м. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються. 

А о 17.32 у с. Смодна Косівського району у провулку Санаторний виникла пожежа другого поверху та покрівлі корпусу № 5 Державного закладу "Спеціалізований (спеціальний) санаторій "Косів" МОЗ України. Будівля двоповерхова дерев’яна, розміром в плані 8х6 м., електрифікована, опалення електричне, покрівля шиферна. Вогнем знищено покрівлю будівлі та пошкоджено приміщення другого поверху. На пожежі врятовано приміщення першого поверху будівлі. До гасіння пожежі було залучено: 5 од. тех., 23 чол., з них від У ДСНС в області 2 од. тех., 15 чол. о/с. Попередня найбільш ймовірна причина пожежі - коротке замикання електропроводки. Потерпілих немає, збитки встановлюються.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!