На Косівщині та Коломийщині горіли житлові будинки


За минулу добу вогнеборці ліквідовували сім пожеж на Прикарпатті. Про це пише управління ДСНС в області.

2 серпня о 13:40 в селі П’ядики Коломийського району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем знищено речі домашнього вжитку в житлових кімнатах на площі 40 м.кв. На місці пожежі було врятовано житловий будинок та господарську будівлю. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 18:14 в місті Яремче виникла пожежа легкового автомобіля. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 20:04 в селі Кулачківці Коломийського району виникла пожежа будівлі господарського комплексу. Вогнем пошкоджено перекриття над приміщенням літньої кухні. Вогнеборцям вдалося врятувати господарську будівлю. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 20:41 в місті Івано-Франківськ на вулиці Вовчинецькій виникла пожежа електрощитової в квартирі на 1-му поверсі 9-ти поверхового житлового будинку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

3 серпня о 00:41 в місті Івано-Франківськ на вулиці Галицькій виникла пожежа побутового сміття на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 04:59 в селі Пістинь Косівського району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем було пошкоджено речі домашнього вжитку в житловій кімнаті. Надзвичайниками було врятовано житловий будинок. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 05:40 в місті Калуш виникла пожежа побутового сміття в сміттєвому баку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

 



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!