На Львівщині через снігопади звільнили двох чиновників


У Львівській області двох чиновників звільнили у зв'язку з недостатньою роботою щодо забезпечення руху транспорту під час снігопадів.

Про це повідомила заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ірина Гримак, передає «Інтерфакс-Україна».

«Вчора прийнято рішення про звільнення керівника Городоцького районного управління дорожнього господарства. І сьогодні є вказівка ​​про звільнення виконувача обов'язків голови Бродівської районної державної адміністрації. Такі рішення прийняті в зв'язку з недостатньою організацією роботи на дорогах щодо забезпечення громадського транспорту в населені пункти і в цілому по організації роботи», — сказала вона.

За словами чиновниці, ситуація в області контрольована — в школах проходять заняття, немає аварій на газопроводах, тепло в житлові будинки подається в штатному режимі.

У той же час Гримак повідомила, що сьогодні зранку не було електрики в 53 населених пунктах області. Крім того, вранці не було автобусного сполучення з понад 20 населеними пунктами в гірських районах, там ведуться роботи на дорогах. За вихідні в області випала місячна норма опадів, додала вона.