На Надвірнянщині шахраї видають себе за податківців, аби видурити гроші


На стаціонарні та мобільні телефони підприємців та компаній Надвірнянського району надходять телефонні дзвінки від невідомих, які намагаються шахрайським шляхом виманювати гроші.

Зокрема, шахраї телефонують бізнесменам від імені керівника податкової інспекції та вимагають перерахувати певну суму коштів на рахунок. Про це Бліц-Інфо повідомили в Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області.

Дзвінки псевдоподатківців надходять із номера мобільного телефону +380954459395. З метою легкої наживи злочинці можуть використовувати й інші номери телефонів, розрахункові рахунки різних банківських установ та представлятися керівництвом або іншими посадовими особами податкової служби області.

"Звертаємося до суб’єктів господарювання з проханням бути пильними і не дозволяти аферистам вводити себе в оману. Якщо вам телефонують від імені керівництва або інших посадових осіб податкової служби області та вимагають чи просять гроші, ні в якому разі не віддавайте", - закликають прикарпатські податківці.

Про факти шахрайських дій ви можете повідомити відділ з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС в Івано-Франківській області за номером (0342) 77-19-11, органи внутрішніх справ (тел. 102) або зателефонувати за номером «гарячої» телефонної лінії ДПС України «Пульс» 0-800-501-007 (напрямок «4»).

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!