На Надвірнянщині шукають дідуся, який пішов у ліс і не повернувся


2 березня до Надвірнянського райвідділу Управління ДСНС в області надійшов лист від працівників поліції з проханням надати допомогу 3 березня у пошуку 88-річного чоловіка, жителя села Красна Надвірнянського району.

Прикарпатець близько 16:30 2 березня пішов у лісовий масив вищезазначеного населеного пункту та по даний час до місця проживання не повернувся, повідомляє Управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

3 березня о 06:00 для проведення пошуково-рятувальних робіт направлено кінологічне відділення Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області (5 чоловік, з них 3 кінологи, 3 собаки та 1 одиниця техніки). Також залучено рятувальників Яремчанського пошуково-рятувального відділення (5 осіб та 1 одиниця техніки) та мобільно-оперативну групу Надвірнянського райвідділу Управління ДСНС в області (3 чоловіки особового складу, 1 одиниця техніки.)

Від Управління ДСНС в області 14 осіб особового складу, 3 собаки, 3 одиниці техніки та квадрокоптер. Також до проведення пошукових робіт залучено працівників поліції та місцеве населення.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!