На передовій загинули четверо захисників з Прикарпаття


Війна забрала життя ще чотирьох сміливий захисників Василя Геника, Івана Тичківського, Андрія Тимофійчука та Любомира Митка.

Трагічна звістка з фронту прийшла у село Середній Березів Яблунівської громади.

"У бою за незалежність України загинув наш земляк, житель села Середній Березів Геник Василь Ігорьович. Йому було всього 26. Гинуть найкращі, гине цвіт нації, гинуть ті, хто міг би змінити країну, зробити її кращою та процвітаючою. Це непоправна втрата для сім’ї, рідних, усієї громади. Приносимо щирі співчуття рідним, розділяємо важкий біль та схиляємо голови у глибокій скорботі. Вічна слава та шана Герою України",- написали на сторінці Березови: Вижній Березів, Середній Березів, Нижній Березів, Баня Березів.

На зображенні може бути: 1 особа та на відкритому повітрі

28 березня не стало батька, чоловіка, сина Івана Тичківського. Рогатинщина втратила достойного земляка-Захисника. Про це повідомила Рогатинська МТГ.

Іван ТИЧКІВСЬКИЙ народився у селі Лучинці 11 листопада 1974 р. Навчався у Лучинецькій ЗОШ, згодом продовжив здобувати освіту в Івано-Франківській школі N22. Крім того, вступив у Львівську ветеринарну академію за спеціальністю «інженер». У 1992 році з дружиною Ольгою створили сім’ю. Виховали двох прекрасних доньок Іванну та Елізабет. У мирний час наш земляк працював на Арматурному заводі, а також монтажником сантехнічних систем на фірмі «ТЕК» у м. Києві. Бувши добрим фахівцем у цій справі, трохи згодом знайшов роботу і за кордоном, де разом дружиною перебували тривалий час.

"Після масових ракетних ударів довжелезні колони людей у хаосі шукають захисту за рубежем… В той самий час Іван Тичківський з с.Лучинці збирає валізу, щоб перетнути кордон і повернутися додому. Не чекав, аби війна постукала в оселі його рідних і знайомих. Призваний у зв’язку з мобілізацією 4 березня 2022 року, Іван Тичківський вдягнув військову форму. З того часу він - в епіцентрі лиха, якого ніколи не бачив раніше, а за його спиною – щоденна молитва рідних людей. Відтоді навідник 2 штурмового відділення 3 штурмового взводу штурмової роти солдат Іван Тичківський виконував бойові завдання у гарячих «точках» Донеччини. Саме там його земне життя обірвалося назавжди",- повідомли у міській раді.

На зображенні може бути: 1 особа та на відкритому повітрі

Заболотівщина знову втратила Героя. Трагічну звістку повідомили на сторінці Голос громади - Заболотівська ТГ.

"На війні загинув житель села Троїця, . Вічна та світла пам'ять Герою!", - йдеться у повідомленні.

На зображенні може бути: 1 особа, стоїть та на відкритому повітрі

Важка звістка з фронту для Загвіздянської громади. Про це в мережі повідомив голова громади Володимир Ружанський.

"Загинув житель с. Загвіздя, солдат Митко Любомир Дмитрович (15.05.1969 р.н.) на території н.п. Мар'янка Донецької області. Співчуття рідним і близьким.🕯 Вічна пам‘ять Герою! Час і дату приїзду траурного кортежу, а також час і дату похорону буде повідомлено пізніше",- написав голова.

На зображенні може бути: 1 особа, цегляна стіна та на відкритому повітрі

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!