На підприємстві ТОВ «Електролюкс-Україна» відбувся форум з пошуку шляхів кооперації підприємства з вітчизняними виробниками


18.09.13р. заступник міського голови Р.Панасюк та начальник управління економічного та інтеграційного розвитку Б.Білик взяли участь у форумі, який проходив на базі підприємства ТОВ «Електролюкс-Україна», та був організований в рамках пошуку шляхів кооперації підприємства з вітчизняними виробниками. ТОВ «Електролюкс», яке має свої виробництва у 60-ти країнах світу, у місті Івано-Франківську працює з 2010 року.

 До участі у заході були запрошені представники більше ніж 50 підприємств України.  

Під час форуму були розглянуті наступні питання :

- презентація Електролюкс;

- презентація Кодексу поведінки Електролюкс;

- презентація та екскурсія по виробництву Електролюкс.

Основною метою зібрання передбачалося досягнення домовленостей з підприємствами машинобудівної галузі міста, області та інших регіонів України, щодо виготовлення комплектувальних для виробництва пральних машин та холодильників, оскільки їх імпорт з-за кордону створює для підприємства додаткові труднощі у виробничому циклі. Варто зауважити, що виготовлення пральних машин підприємство налагодило ще у 2011 році, а з 2014 заплановано запуск серійного виробництва холодильників.