На Прикарпатті 63 випускників інтернатів отримають «валізи в майбутнє»


31 травня волонтери та Капелан Мальтійської Служби допомоги завітають на свято останнього дзвоника до Печеніжинської спеціальної школи, щоб урочисто вручити «валізи в майбутнє» цьогорічним першим випускникам.

7, 14 та 21 травня у центрі Івано-Франківська, поруч з Архікатедральним і Митрополичим Собором Воскресіння Христового УГКЦ волонтери Мальтійської Служби розклали виставку фотографій випускників однієї зі спеціальних шкіл, які беруть участь в акції #Валізаумайбутнє. Під час виставки всі бажаючі могли дізнатись деталі акції, скласти свої пожертви та познайомитись з її учасниками. Так завдяки щедрим пожертвам жертводавців під час виставок нам вдалось зібрати 70 608 грн.        

Для підготовки виставки волонтери Мальтійської Служби Допомоги організували зустріч з випускниками з однієї зі шкіл, де у дружній невимушеній атмосфері провели фотосесію та змогли більше поспілкуватись з випускниками, щоб і Вас познайомити з ними :

«Я, мабуть, трішки інша від всіх своїх однолітків, бо понад усе люблю поратися на городі та доглядати тваринок бабусі та дідуся, які піклуються про мене. Тому мрію стати фермером, щоб пов’язати своє життя із тваринами, бо дуже їх люблю.» Віка

«Хочу стати шеф-кухарем, щоб готувати сухпайки для військових . А мрію про подорожі та червоний кабріолет.» Віка 

«Хочу стати військовим, щоб пришвидшити перемогу. Буду сумувати за шкільними вчителями. Дуже люблю веселити своє оточення. Не дуже захоплююсь читанням, але маю книжку, що дуже вразила і яку перечитую завжди - дитяча Біблія.» Володя

Цього року в рамках акції #валізаумайбутнє 63 випускників зі спеціальних інтернатних закладів Івано-Франківської області отримають допомогу у вигляді валіз з найбільш необхідними речима у самостійному житті за межами навчальних закладів. Також за успіхи у навчанні та/ чи особливі спортивні, чи мистецькі досягнення серед випускників буде обрано п’ять найкращих, яким оплачуватимемо стипендії протягом 2023-2024 навчального року.

Просимо все ще долучатись до формування стипендійного фонду і скласти грошову пожертву в офісі Мальтійської Служби Допомоги за адресою : м.Івано-Франківськ, вул.Лесі Українки 1, або за реквізитами :

БО «Мальтійська Служба Допомоги»

код ЄРДПОУ 25683158

Акція "Валіза".Без ПДВ.

АТ КБ Приватбанк МФО 305299

IBAN UA893052990000026009025500954

Картка Приватбанку 5169335101336010



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!