На Прикарпатті екс керівник рибного господарства привласнив майже три мільйони гривень


Мешканець Прикарпаття підозрюється у заволодінні чужим майном шляхом обману, вчиненому в особливо великих розмірах. Йдеться про кошти в сумі 2 мільйони 761 тисяча гривень. Наразі йому повідомлено про підозру, а досудове розслідування триває.

Слідчі слідчого управління ГУНП в області спільно з оперативниками управління карного розшуку, під процесуальним керівництвом обласної прокуратури викрили 62-річного мешканця Івано-Франківської області у шахрайстві в особливо великих розмірах, інформує пресслужба обласної поліції.

Поліцейські встановили, що він, будучи директором одного із рибних господарств, уклав договір з фірмою, а виконувати умови не збирався. Коли фірма перерахувала гроші на рахунок господарства, то екскерівник привласнив їх і розпорядився ними на власний розсуд, не задовільнивши умови договору. Прикарпатець підозрюється у заволодінні чужим майном шляхом обману (шахрайстві), в особливо великих розмірах.

Йому повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!