На Прикарпатті горіли житлові будинки та літня кухня


За минулу добу, 15 листопада, в області зареєстровано 5 пожеж: Про це повідомляє управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

Зокрема, о 07.22 у м. Калуш на вул. Сагайдачного сталась пожежа житлового будинку гр. 1955 р.н. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку в кімнаті на площі 3 м.кв. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються. 

О 07.38 Снятинський р-н с. Стецева - пожежа літньої кухні гр. 1995 р.н. Вогнем пошкоджено стіни та покрівлю на площі 30 м.кв.  Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються. 

О 11.02 Тисменицький р-н с. Чорнолізці виникла пожежа залишків соломи на приватній присадибній ділянці на площі 3 м.кв. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються. 

О 20.38 Снятинський р-н с. Стецева - пожежа дров біля котельні на території ПП «Волідар», власник гр. 1980 р.н. на площі 10 м.кв. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються. 

О 21.50 Тисменицький р-н с. Угринів - пожежа приватного житлового будинку гр. 1978 р.н. Вогнем пошкоджено димохід та покрівлю на площі 8 м.кв. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються. 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!