На Прикарпатті горів рейсовий автобус, будинки і сміття


Минулої доби вогнеборці врятували від знищення вогнем декілька житлових будинків та господарських будівель.

Про це повідомляє управління ДСНС в області.

29 липня об 11:39 в селі Завалля Коломийського району виникла пожежа дерев’яного житлового будинку. Вогнем пошкоджено перекриття та крівлю будівлі на площі 36 м.кв. На пожежі вогнеборцями було врятовано кімнати житлового будинку та господарську будівлю. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 13:54 в місті Івано-Франківськ на вулиці Коновальця виникла пожежа моторного відсіку рейсового мікроавтобуса. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 14:47 в селі Прокурава Косівського району виникла пожежа дерев’яного житлового будинку. Вогнем пошкоджено перекриття та речі домашнього вжитку в житловій кімнаті на площі 25 м.кв. Пожежно-рятувальні підрозділи ліквідували займання, врятувавши житловий будинок та господарську будівлю. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 22:29 в місті Коломия на вулиці Довбуша виникла пожежа дерев’яного житлового будинку. Вогнем пошкоджено стіну та речі домашнього вжитку на горищі будівлі. Рятувальникам вдалося вберегти житловий будинок від знищення вогнем. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 23:21 в місті Івано-Франківськ на вулиці Вовчинецькій виникла пожежа побутового сміття на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!