На Прикарпатті підприємці приховали податків на понад три мільйони


Податкова міліція Прикарпаття виявила черговий факт ухилення від сплати податків, цього разу, у сфері придбання та експорту м’яса.

Працівники ДФС встановили суб’єкт господарської діяльності, який будучи зареєстрованим в Івано-Франківській області, здійснював заготівлю великої рогатої худоби та подальшу реалізацію (експорт) м’яса за межі території України.

З матеріалів кримінального провадження вбачається, що службові особи даного товариства, разом із спільниками, здійснювали заготівлю худоби у населення Івано-Франківської та Чернівецької областей. Однак, з метою ухилення від сплати податків, даними особами вносились неправдиві відомості до податкової звітності, про обсяги та суми придбаного товару.

За період останніх трьох років, нечесні на руки підприємці встигли ухилитись від сплати податків на суму понад 3 мільйони гривень. За наслідком проведення санкціонованих обшуків, за місцями здійснення діяльності фігурантів, вилучено документи та чорнові записи, а також готівку на понад пів мільйона гривень. Триває досудове розслідування.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!