На Прикарпатті призупинили видачу посвідчень водія і реєстрацію авто


У зв’язку з перебоями у постачанні бланкової продукції на Прикарпатті тимчасово припинили надання адміністративних послуг з реєстрації/перереєстрації транспортних засобів та видачі посвідчення водія.

Про це повідомили у Головному сервісному центрі МВС, інформує Бліц-Інфо.

"За інформацією Державного підприємства «Поліграфічний комбінат «Україна» відновлення виготовлення бланків свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів планується орієнтовно через 2 дні. Щодо поновлення надання послуг в сервісних центрах МВС слідкуйте на вебсайті РСЦ ГСЦ МВС відповідного регіону",- кажуть у відомстві.

Варто зауважити, що аналогічне повідомлення про призупинення оформлення та видачі посвідчень опублікували і у Центрі надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська.

"У зв’язку з відсутністю бланкової продукції тимчасово, з 10.06.2021 року, припинено надання адміністративних послуг з питань оформлення та видачі посвідчення водія. Про відновлення прийому громадян з питань оформлення та видачі посвідчення водія буде повідомлено додатково. Просимо вибачення за тимчасові незручності! Телефон для довідок: 0342 -75-01-19", - повідомляють у ЦНАПі.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!