У Франківську п'яний водій намагався за 100 доларів відкупитися від поліцейських


Водій з ознаками алкогольного сп’яніння запропонував співробітникам поліції 100 доларів США аби уникнути адміністративної відповідальності. У результаті йому загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Учора, близько 1 години ночі, під час несення служби по вулиці Галицькій, що в обласному центрі, співробітники групи реагування патрульної поліції Тисмениччини зупинили автомобіль Volkswagen Jetta за порушення правил дорожнього руху. За кермом транспортного засобу перебував 36-річний мешканець Букачівської територіальної громади, інформує пресслужба обласної поліції.

Спілкуючись із керманичем, правоохоронці помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Проходити освідування чоловік відмовився як на місці, так й у медичному закладі, натомість намагався вирішити питання хабарем.

100 доларів США він поставив в салон службового автомобіля під час складання матеріалів.

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу Івано-Франківського РУП та співробітників Івано-Франківського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ, які задокументували факт неправомірної вигоди. Гроші вилучили.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Окрім цього, на водія складено адмінпротокол за ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами у стані сп’яніння).

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!