На Прикарпатті ввечері середи аварійні відключення світла


Відповідно до вказівки НЕК «Укренерго», в Івано-Франківській області вводяться графіки аварійних вимкнень.

Графіки аварійних вимкнень вводяться як для побутового населення, так і для підприємств. Про це повідомили в Прикарпаттяобленерго.

"ГАВ не мають визначеної тривалості та скасовуються лише після відповідної вказівки «Укренерго». Орієнтовна тривалість вимкнень при ГАВ сьогодні – до кінця доби",- інформуть в Прикарпаттяобленерго.

Читайте також:  Що таке графіки аварійних відключень світла та скільки на Прикарпатті черг (СПИСОК)

Про введення та скасування графіків енергетики будуть інформувати на своїх каналах:

- Телеграм-канал - https://t.me/prykarpattyaoblenergo_official

- Viber канал – http://surl.li/gpxos

Як повідомили в Укренерго 15 травня з 19:25 до 22:00 запроваджено контрольовані аварійні відключення для промислових та побутових споживачів в усіх регіонах України. 

"Завтра, 16 травня з 00:00 та впродовж доби 16 травня по всій Україні для побутових та промислових споживачів будуть діяти планові обмеження - графіки погодинних відключень (ГПВ). Це допоможе зробити контрольовані відключення більш передбачуваними для споживачів, а роботу енергосистеми більш безпечною. Диспетчерський центр «Укренерго» вже довів до обленерго ліміти споживання для кожного регіону",- кажуть в Укренерго.

Отримати інформацію про те, як саме будуть діяти обмеження споживання у регіоні, можна буде в кабінеті споживача, на офіційних сайтах обленерго, а також на їхніх сторінках у соцмережах.

"Причина обмежень – збільшення споживання електроенергії під час похолодання. Потужностей українських електростанцій недостатньо через наслідки п’яти ракетно-дронових атак, здійснених росією по українській енергосистемі з 22 березня. Обсяг обмежень розподілений рівномірно між всіма регіонами. Енергоживлення об'єктів критичної інфраструктури не обмежується",- підсумували в Укренерго.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!