На Прикарпатті до Великодніх свят прибрали 15 кілометрів придорожніх смуг


З приходом весни, зокрема Великодніх свят, кожен свідомий українець старається прибрати свою оселю, подвір’я, а також долучитися до охайності навколишнього середовища.

Разом зі студентами Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника, місцевими громадами та Галицьким національним парком компанія організувала таку екологічну акцію в селах цих двох районів і цьогоріч, пишуть Вісті Калущини

«Другого квітня наші працівники разом із жителями та учнями Калуського і Галицького районів, а також студентами  Прикарпатських вишів прибрали 15 кілометрів придорожніх смуг», – розповідає журналістам директор підприємства Крістіан Якобсен,  котрий особисто на прикладі показує, як потрібно проявляти свідомість , одягаючи рукавички і збираючи папірці та пляшки. Керівник наголошує, що їхнє завдання, не просто допомогти технікою, інвентарем та вивозом сміття, але й згуртувати людей навколо спільної мети.

«Праця надихає людей, об’єднує навколо однієї ідеї, а це уже перший крок до майбутнього розвитку. Цього року у Калуському районі прибираємо дорогу  від Луки до Сівки Войнилівської та на території Студінківської сільської ради».

«Саме ця компанія, – каже сільський голова Сівки Войнилівської Оксана Галка, – такою акцією спонукає нас українців полюбити свою землю, як зробили данці». Підтримує колегу і Марія Стасюк, сільський голова Студінки, адже завдяки такому інвестору не тільки не пустують поля, але й стає охайним село і найголовніше є приклад для  вироблення внутрішнього гасла: «Чисто там, де не смітять». В учнів місцевих шкіл та студентів Івано-Франківщини, як представників молодого покоління Європа також асоціюється першочергово з чистотою.

До речі, крім цієї акції ТзОВ «Даноша»  закупила 800 пасхальних подарунків для одиноких і перестарілих жителів, що мешкають у населених пунктах Калуського та Галицького районів, де компанія присутня. А також найближчим часом, щоб хоч якось відволікти дітей учасників АТО планують влаштувати для них розважальні програми.