На Прикарпатті хочуть ефективно використовувати ставкове господарство


Анонс

31 травня робоча групи Регіонального комітету з економічних реформ у області "Територіальний економічний розвиток" обговорила хід весняно-польових робіт, стан галузі рибництва та розвиток на Прикарпатті тваринництва.

Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації, яке очолює Іван Андріїшин, дано доручення «взяти на особистий контроль» виконання прогнозованих показників площ посіву, в тому числі гречки.

Спільно з головним управлінням ветеринарної медицини в області, управлінням охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в області необхідно забезпечити виконання доручення голови облдержадміністрації Михайла Вишиванюка щодо ефективного використання ставкового господарства.

Департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації спільно з Прикарпатською державною сільськогосподарською дослідною станцією сільського господарства Карпатського регіону НААН отримав завдання провести обласну нараду-семінар за підсумками весняно-польових робіт та підготовки до жнив, «взяти на контроль» проведення заходів «Карпатський редик - 2013» та «вжити заходів» з виконання планових показників розвитку тваринництва в області протягом поточного року, в т.ч. поголів’я ВРХ, закупівлі племінної худоби, будівництва та реконструкції тваринницьких ферм.

Головному управлінню Держземагентства в області, яке очолює Володимир Боднарчук, державній сільськогосподарській інспекції в області (начальник Василь Мушинський), Державній інспекції з карантину рослин в області (керівник Богдан Кушнір) дано завдання «вжити заходів» щодо залучення в обробіток перелогових земель.