На Прикарпатті новий головний міліціонер


В Івано-Франківську представили нового очільника прикарпатської міліції. Начальником УМВС в Івано-Франківській області було призначено Фелика Василя Івановича.

Сьогодні заступник Міністра внутрішніх справ України Сергій Лєкарь офіційно представив працівникам УМВС Івано-Франківщини новопризначеного керівника, повідомляє кореспондент "Бліц-Інфо".

"Вчорашній" перший заступник начальника УМВС в Івано-Франківській області Василь Фелик призначений на посаду головного міліціонера.

Нагадаємо, наприкінці жовтня колишнього керівника УМВС в Івано-Франківській області Олега Сало було призначено головою ОДА Львівської області.

Довідково:

Полковник міліції Фелик Василь Іванович народився 1 січня 1970 року в селі Старий Лисець Тисменицького району Івано-Франківської області. Після закінчення середньої школи працював тренером місцевої дитячо-юнацької спортивної школи. В 1988-1990 роках служив у Збройних силах СРСР.

Після демобілізації Василь Фелик працював у Івано-Франківському кооперативі «Інтернаціоналіст», а в 1991 році вступив на навчання до Івано-Франківської спеціальної середньої школи міліції МВС СРСР. Закінчивши навчальний заклад, отримав направлення на роботу дізнавачем у Тисменицький райвідділ внутрішніх справ. У 1994-1997 роках навчався в Українській академії внутрішніх справ, потім працював заступником начальника Тисменицького РВ УМВС, очолював міліцію громадської безпеки. У 1999 році закінчив магістратуру Національної академії внутрішніх справ України.

У 1999 році В. Фелика призначили начальником Галицького РВ УМВС України в Івано-Франківській області. З 2000 до 2003 року навчався в ад’юнктурі Національної академії внутрішніх справ, став кандидатом юридичних наук. У 2003-2005 роках – начальник Луцького райвідділу УМВС України у Волинській області. З 2005 до 2007 року очолював кафедру адміністративного права та адміністративного процесу і адміністративної діяльності ОВС Прикарпатського юридичного інституту Львівського державного університету внутрішніх справ.

У 2007-2010 роках – начальник Івано-Франківського міськвідділу, начальник управління громадської безпеки УМВС. У вересні 2010-го Василя Фелика призначили заступником начальника УМВС – начальником міліції громадської безпеки УМВС, а в 2011 році – першим заступником начальника УМВС України в Івано-Франківській області.

У 2012 році призначено першим заступником начальника УМВС – начальником слідчого управління УМВС України м Івано-Франківській області