На Прикарпатті підбили підсумки конкурсу соціальної реклами «Наше майбутнє - без шкідливих звичок».


На виконання обласної комплексної програми «Молодь Прикарпаття» (2010-2015 роки), затвердженої рішенням обласної ради від 27.11.2009р. № 933-34/2009, згідно плану роботи обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (далі - ЦСССДМ) на 2013 рік, у жовтні поточного року організовано обласний конкурс соціальної реклами «Наше майбутнє - без шкідливих звичок».

Впродовж місяця директорами районних та міських центрів проведено конкурс на місцевому рівні. До участі у заході залучалися фахівці із соціальної роботи, волонтери мережі ЦСССДМ, учнівська, студентська молодь, громадські  та благодійні організації. Окрім того, в рамках співпраці обласного ЦСССДМ з Івано-Франківським слідчим ізолятором до участі в конкурсі залучалися неповнолітні, які перебувають під вартою.

Організатори соціального конкурсу розглянули інформаційну продукцію в номінаціях: оригінал-макети (плакати, буклети, візитівки); відео та аудіо реклама щодо формування здорового способу життя, профілактики соціально-небезпечних хворіб в молодіжному середовищі, посилення відповідальності батьків за виховання дітей у сім’ї, зокрема попередження насильства в сім’ї та запобігання ранньому соціальному сирітству.

Проаналізувавши тематику рекламних матеріалів, зміст, наповнюваність та актуальність відзначено кращі зразки творчих робіт учасників обласного конкурсу «Наше майбутнє - без шкідливих звичок», а саме: Богородчанського, Городенківського, Калуського, Коломийського, Косівського,  Рогатинського, Рожнятівського, Тлумацького районних та Калуського міського ЦСССДМ (додається).

Учасники заходу відзначені грамотами.

Взірці переможців конкурсу будуть використані при розробці соціальної  реклами та виготовленні продукції соціального спрямування.