На Прикарпатті понад 100 мисливців порушили правила полювання


На Прикарпатті щороку правоохоронці виявляють чималу кількість браконьєрів, які незаконно виловлюють рибу, чи то нелегально відстрілюють звірів.

Відтак, вже з початку року працівники міліції виявили 107 браконьєрів, які порушували правила полювання. У когось не було відповідних документів на дозвіл полювання, інші використовували заборонене знаряддя для здобуття здобичі,  або ж полювали у невідповідних місцях.

Про це кореспонденту «Бліц-Інфо» повідомили у СГЗ УМВС Івано-Франківської області.

Як зазначають правоохоронці, всі ці люди були притягнуті до адміністративної відповідальності. Відповідні складені протоколи передавались у лісове господарства чи управління мисливців, а вже далі з кожним розбирались окремо.

Та у міліції запевняють, що на території області з початку року не зафіксованого жодного випадку, коли б мисливці за здобиччю вбивали тварин занесених до Червоної книги.

Хоч надто серйозні правопорушення з боку прикарпатських мисливців трапляються досить рідко, цьогоріч вони вже встигли відзначитись.

Зокрема, за два оголошених дні відкритого полювання 13-ро прикарпатських мисливців вмудрилися порушити правила полювання.