На Прикарпатті створять Центр розвитку підприємництва "Бізнес-інкубатор"


Як продовження реалізованого у 2012-2013 роках проекту «Підвищення підприємницького потенціалу транскордонного регіону шляхом створення інституцій підтримки підприємництва» головою обласної державної адміністрації Михайлом Вишиванюком, ректором Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу Євстахієм Крижанівським та директором Регіонального фонду підтримки підприємництва Євгеном Микитком укладено Угоду про співпрацю.

В рамках укладеної угоди сторони домовились про створення Центру розвитку підприємництва "Бізнес-інкубатор", як структурного підрозділу, Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, повідомляють "Паралелі".

Бізнес-інкубатор на відповідних умовах надаватиме спеціально обладнані приміщення та інше майно студентам та аспірантам, які мають намір реалізувати свої ідеї, а також суб'єктам малого та середнього підприємництва, що розпочинають свою діяльність.

Передбачається також взаємна співпраця сторін щодо розробки проектів регіональних соціально-економічних цільових програм, спрямованих на розвиток підприємництва, з метою поліпшення виробничого, фінансово-економічного і науково-технічного стану області.