На Прикарпатті у ДТП загинув інвалід та його матір: порушено справу


Прокуратура Івано-Франківської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом ДТП, що трапилася 19 серпня близько 22 години на автодорозі між населеними пунктами Івано-Франківськ та Тисмениця.

Встановлено, що водій автомобіля Opel Mariva, житель міста Ужгорода, на неосвітленій ділянці дороги вчинив наїзд на 63-річну жінку, котра везла свого сина в інвалідному візку. Від отриманих тілесних ушкоджень обоє потерпілих померли на місці пригоди. Про це повідомляє прес-служба прокуратури  Івано-Франківської області.

Відомості про вказане кримінальне правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб).

Санкція статті за вказаний злочин передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.