На Прикарпатті уже призвали до війська понад 60% строковиків


14 червня 2016 року на засіданні обласної призовної комісії обговорили хід призову юнаків області на строкову військову службу.

Вже зараз на строкову військову службу призвано 315 юнаків з області (62,5 %). Краще призов проходить в Богородчанському та Коломийському районах. Відправка команд до військових частин Збройних сил України завершена, до Державної прикордонної служби, Національної гвардії та Державної спеціальної служби транспорту України триває.

У вищі військові навчальні заклади та військові навчальні підрозділи вищих навчальних закладів відібрано майже дві сотні кандидатів, з них - 16 дівчат.

Разом з тим, члени обласної призовної комісії повторно заслухали інформацію голів призовних комісій Галицького, Городенківського, Косівського, Надвірнянського, Рогатинського, Рожнятівського, Снятинського, Тисменицького районів і міста Бурштина та відповідних військових комісарів  про хід призову і зобов’язали їх невідкладно вжити всіх заходів для виправлення недоліків та безумовного виконання встановлених планових завдань на призов у зазначених районах.