На Прикарпатті завершився проект Європейського Союзу «Підтримка заходів з енергоефективності в малих містах України»


Підійшла до закінчення реалізація проекту Європейського Союзу «Підтримка заходів з енергоефективності в малих містах України». Проект реалізував Благодійний фонд громади м. Долина у партнерстві з міською та районною радами.

У рамках реалізації проекту відбулося встановлення енергозберігаючих вікон та дверей, заміна системи опалення, встановлення теплоізоляції будівлі в музеї «Бойківщина», а також встановлення енергозберігаючих вікон та дверей в дитячій школі естетичного виховання ім. Мирослава Антоновича та дитячій художній школі. Очікуване скорочення обсягів споживання теплової енергії після реалізації проекту:
· Музей зберігатиме всередньому 76% електроенергії.
· Художня та музична школи збережуть 27% електроенергії.

Заміна вікон у музичній школі стала завершальним крокому ряду проектних змін для покращення ситуації з енергозбереження у нашому місті. Невдовзівідбудеться офіційне відкриття оновленої будівлі музичної та художньої шкілі святкування успішного закінчення реалізації проекту. 

Грант діяв на основі проекту ЄС «Підтримка заходів з енергоефективності у малих містах України». Метою проекту є реалізація енергоефективних заходів у невеликих містах районного значення, повідомляють "Паралеллі".

Нагадаємо, що з минулого року в рамках проекту м. Долина отримало фінансову допомогу в рамках проекту на суму 115 тисяч євро.