На Прикарпатті знову вимкнення світла: Через вказівку «Укренерго» та негоду


В Івано-Франківській області за вказівкою диспетчера ДП «НЕК «Укренерго» запроваджено графіки аварійних вимкнень електропостачання – частково без світла споживачі чотирьох районів- Городенківського, Снятинського, Коломийського та Тисменицького. Через стихію перебої з електропостачанням у п'яти районах області.

Сильний вітер, що бушував на теренах області протягом ночі 12-13 грудня, спричинив вимкнення світла у 20 населених пунктах у Долинському,Рожнятівському, Косівському, Богородчанському районах та Яремчанській зоні. На місцях аварій працюють оперативно-виїзні бригади ПАТ «Прикарпаттяобленерго».

У зв’язку з погіршенням погоди енергетики звертаються до споживачів з проханням бути максимально обережними під час перебування поруч із електромережами та обладнанням, у випадку аварій та надзвичайних ситуацій пов’язаних з електропостачанням, негайно звертатися у кол-центр компанії за багатоканальним номером 0 800 50 40 20.

Також у обленерго нагадують, що перевірити, чи підпадаєте ви під Графіки аварійних вимкнень та ознайомитися з Графіками можна на корпоративному сайті енергокомпанії http://live.oe.if.ua/consumer/home/AlarmTurnOff!