На різдвяні свята Долинщина приймала дітей із Миколаївщини


Для відпочинку та святкування Різдва Христового на Долинщину прибуло 100 дітей з Миколаївщини у супроводі двох дорослих і двох медичних працівників.

З Новим Роком та різдвяними святами гостей привітав перший заступник голови районної державної адміністрації Ігор Лисейко.

«Ми намагалися створити для вас доброзичливу атмосферу, позитивні враження, святковий настрій, організувати культурно-масові заходи. Сподіваємося, що вам у нас сподобається і такі акції стануть для всіх нас доброю традицією. Адже ми сильні, коли єдині», - зазначив Ігор Лисейко.

Також він подякував всім, хто виявив бажання прийняти у своїх родинах дітей, показати їм нашу гостинність, доброту і любов.

Діти зі сходу проживали у сім’ях Долини, селах Новичка, Гошів, Витвиця, Велика Тур’я, Тяпче, Княжолука, Слобода-Долинська, Тростянець, Кальна, Розточки, Лолин, Шевченкове, Солуків, Гериня, Новошин, Пшеничник, Старий та Новий Мізунь, Кропивник.

Слід зазначити, що до організації прийому дітей зі сходу України активно долучилися керівництво та працівники управління освіти, молоді і спорту райдержадміністрації, директори навчальних закладів району та голови місцевих рад, працівники культури, медицини та правоохоронних органів, а також відповідальні працівники районної державної адміністрації.