На Рожнятівщині шукають хлопчика, який зник катаючись на велосипеді


Про зникнення 10-річного хлопчика з села Барлоги, Рожнявського району рятувальникам 8 липня близько опівночі повідомили рідні.

Востаннє дитину бачили близько 19-ї години, коли той катався селом на велосипеді. Про це пише Бліц-Інфо з посиланням на управління з питань цивільного захисту ОДА.

З метою надання допомоги працівникам поліції в проведенні пошуково-рятувальних робіт залучено МОГ Рожнятівського райвідділу управління ДСНС в області (3 чол. 1 од. тех.), о 01.03 год. виїхали рятувальники пошуково-рятувального відділення Осмолода (5 чол. 1 од. тех.), о 01.08 год. - рятувальники пошуково-рятувального відділення Івано-Франківськ (5 чол. 1 од тех.) та о 02.30 год. кінологічне відділення м. Івано-Франківськ (5 чол., з них 3 кінологи, 2 собаки, 1 од. тех.) СПРЧ АРЗ СП, 1 чол. 1 квадрокоптер У ДСНС в області.

На місці події для проведення пошукових робіт залучено 35 працівників Рожнятівського відділення поліції, 1 кінолог з собакою управління Нацполіції та близько 60 мешкаців села. Всього до проведення пошуково-рятувальних робіт залучено 115 чол., 3 пошукові собаки. Станом на 06.00 год. 9 липня зниклу особу не знайдено, пошуково-рятувальні роботи тривають.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!