На Тернопільщині працівник ТЦК вимагав у чоловіка купити йому двері, аби анулювати повістку


На Тернопільщині штаб-сержант ТЦК вимагав у військовозобов’язаного купити йому вхідні двері за 24 тисячі гривень. Натомість за це пообіцяв анулювати повістку та не вносити до відомості дані про його розшук.

Про це повідомили у Спеціалізованій прокуратурі у сфері оборони Західного регіону.

"За процесуального керівництва Тернопільської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону повідомлено про підозру військовослужбовцю об'єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки за фактом одержання неправомірної вигоди службовою особою (ч. 3 ст. 368 КК України).  За даними слідства, 31-річний штаб-сержант ТЦК висунув військовозобов’язаному вимогу щодо купівлі у його помешкання вхідних дверей за майже 24 тисячі гривень. Натомість він мав забезпечити анулювання врученої повістки та не вносити до інформаційних підсистем відомостей про його розшук", - зазначається у повідомленні.

Працівника ТЦК затримали під час передачі чека про підтвердження купівлі дверей. Наразі йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави. Йому загрожує від 5 до 10 років ув’язнення з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю та конфіскацією майна.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!