На Тлумаччині припинили збут фальсифікованого алкоголю


Під час комплексних заходів по боротьбі із незаконним обігом алкогольних виробів поліцейські Тлумаччини викрили протиправну діяльність приватної підприємиці. Власниця магазину продавала підакцизні товари з ознаками підробки. Поліцейські вилучили незаконний алкоголь.

26 листопада в ході досудового розслідування правоохоронці провели санкціоновані обшуки у магазині та у помешканні 41-річної власниці магазину. Йдеться про Олешанську територіальну громаду.

Під час обшуку поліцейські виявили та вилучили з незаконного обігу майже сотню пляшок алкогольних напоїв, які мають ознаки фальсифікованих алкогольних напоїв та які жінка зберігала з метою збуту. Усе вилучене правоохоронці направили на експертне дослідження.

За фактом викритого правопорушення слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України. Наразі поліцейські проводять досудове розслідування та встановлюють усі обставини злочину.

Профілактичні відпрацювання з протидії правопорушенням у сфері обігу підакцизних товарів та стихійній торгівлі тривають.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!