На Центральному ринку найбільший вибір української черешні


У розпалі літо, а разом з ним і довгоочікуваний сезон свіжих та корисних ягід. На прилавках Центрального ринку Івано-Франківська зараз найбільший асортимент соковитої черешні – червона, жовта і, навіть, чорна.

На Центрального ринку пропонують кілька сортів, на вибір покупця. Вся ягода – українська, без хімікатів, йдеться на сайті Центрального ринку.

«Моя черешня дуже добра, тверденька, соковита. Якщо клієнт вагається, який сорт обрати, ми даємо спробувати та пояснюємо відмінності. Люди беруть кілограмами», – розповідає продавчиня Марія.

Черешня – це не тільки смачно, а й корисно. Вона покращує сон, наповнює вітамінами серцево-судинну систему, нормалізовує тиск та позитивно впливає на весь організм завдяки своїм дієтичним властивостям. Адже у 100 г черешні – лише 52 ккал. Тому черешня добре втамовує голод і є чудовим десертом для тих, хто бореться із зайвою вагою.

Як і будь-які ягоди, черешню можна заморозити, та для цього потрібно видаляти кісточки. Більш поширені варіанти консервації – варення, компот або черешня у власному соку.

Завітайте на Центральний ринок, тут Ви обов’язково знайдете свіжі та якісні фрукти, овочі, ягоди, м‘ясні та молочні вироби за доступними цінами.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!