На Верховинщині рятувальники розчищують русла річок та укріплюють береги


На Івано-Франківщині продовжують ліквідовувати наслідки паводку.

Про це Бліц-Інфо розповіли у пресслужбі управління ДСНС в Івано-Франківській області.

На даний час на Прикарпатті, зокрема у Верховинському та Надвірнянському районах, рятувальниками проводяться роботи по розбиранню намитих на вулицях і подвір’ях каміння, деревини та намулу, розчищенню доріг та русел річок, а також відкачування води з колодязів.

Зведеними загонами ГУ ДСНС України у Львівській області розчищено 100 метрів дороги та відновлено 80 метрів берегоукріплень в селі Бистрець Верховинського району. На даний час працюють над розчищенням русла річки Бистрець та укріпленням берегів.

Зведеним загоном швидкого реагування м. Ромни розчищено 90 метрів дороги та відновлено 90 метрів берегоукріплень в селі Грамотне Верховинського району. На даний час працюють в селі Пробійнівка Верховинського ррайону, де розчищують русло річки Пробійнівка та укріпляють береги. В селі Пробійнівка також працюють 2 чоловік та екскаватор "АНТЕЙ" Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області.

Воєнізований гірничорятувальний (аварійно-рятувальний загін) Управління ДСНС в Івано-Франківській області працює в селі Волова Верховинського району над розчищенням русла річки Волова та укріпленням берега.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!