На вокзалах Прикарпаття облаштували медпункти для людей, у яких запідозрять коронавірус


Укрзалізниця розробила оперативний план заходів з метою профілактики 2019-nCo, відомого як коронавірус.

Про це інформує пресслужба Укрзалізниці в мережі.

 

 

Зокрема, на вокзалах підготовлені спеціальні приміщення у разі виявлення хворих із симптомами респіраторних захворювань. Всі вони обладнанні необхідним устаткуванням. Загалом, такі медпункти облаштовані на 19 вокзалах країни, серед них два на Прикарпатті - у Франківську та Коломиї.

 

Також на 5 вокзалах організовані приміщення для тимчасової ізоляції осіб із симптомами респіраторних захворювань. Це вокзали станцій Запоріжжя-1, Рівне, Тернопіль, Фастів, Біла Церква.

 

"З наступного тижня по всій Україні розпочнуться тренінги для працівників Укрзалізниці, на яких буде опрацьовано алгоритм дій у випадку виявлення в поїздах та на вокзалах хворих із симптомами, характерними для 2019-nCoV. Наразі для недопущення розповсюдження вірусу на шляху слідування поїздів здійснюється вимірювання температури тіла пасажирів", - кажуть в Укрзалізниці.

 

Як зазначається, Укрзалізниця закупила 10 тисяс респіраторів, 25 тисяч оглядових рукавичок, понад 1 тисячу захисних окулярів. Також закуповуються антисептик для рук, дезінфекційні засоби та захисні халати.


Читайте нас в Facebook, Telegram, та Instagram.
Завжди цікаві новини!