На Закарпатті священик УПЦ МП займався контрабандою сигарет


На Закарпатті правоохоронці викрили групу зловмисників, які незаконно перевозили цигарки до Румунії. Серед контрабандистів виявили прикордонника, який допомагав зловмисникам, та священнослужителя Української православної церкви Московського патріархату.

Про це повідомила пресслужба ДПСУ.

Контрабандистів затримали «на гарячому», коли вони саме готувалися до польоту на гіроплані у напрямку Румунії. Місце вильоту зловмисники облаштували на околиці селища Вишково Хустського району на відстані чотирьох кілометрів від кордону.

Поблизу місця зльоту правоохоронці виявили 19 ящиків тютюнових виробів, одну вантажівку та три позашляховики.

Як зазначили у Держприкордонслужбі, правоохоронці проводили спостереження за контрабандистами протягом декількох місяців.

Виявилося, що один зі співробітників прикордонної служби, офіцер, виконував роль пілота гіроплану. Окрім нього правоохоронці викрили ще чотирьох мешканців Хустського району Закарпаття, які, можливо, причетні до протиправної діяльності.

Один з організаторів роботи контрабандистів, що був на місці події, виявився священнослужителем УПЦ Московського патріархату. Прикордонники зазначають, що він виглядав п'яним.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!