Надвірнянські медики отримали премії та нове обладнання


Медпрацівники КНП «Надвірнянська центральна районна лікарня», безпосередньо задіяні для надання медичної допомоги в боротьбі з коронавірусною хворобою, отримали вагоме матеріальне заохочення.

Це обіцяні урядом премії за квітень у розмірі 300 відсотків від посадового окладу, пише Голос України.

Надвірнянська ЦРЛ підписала додатковий пакет послуг щодо лікування коронавірусної хвороби із Національною службою здоров’я. Завдяки цьому заклад отримав два монітори пацієнта для відділення анестезіології та інтенсивної терапії, дефібрилятор та алкотестер – для приймального, кисневий концентратор – для терапевтичного, холодильник та мікрохвильову піч – для інфекційного відділень.

Нове обладнання гендиректору ЦРЛ Сергієві Ємельянченку передали народний депутат Зіновій Андрійович та голова Надвірнянської РДА Володимир Пасько.

Надвірнянський район має чи не найбільше серед районів області офіційно підтверджених випадків коронавірусної хвороби – майже 140. Вісім із них – летальні. В ЦРЛ як госпітальній базі для лікування пацієнтів із підозрою на COVID-19 розгорнуто 250 ліжок, станом на 29 травня було зайнято 127.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!