Надвірнянський військкомат призвав до ЗСУ понад шість десятків строковиків


Сьогодні в районному будинку культури відбулися урочисті проводи юнаків на службу до лав Збройних сил України.

Участь у заході взяли радник голови райдержадміністрації Іван Тодорук, керівник апарату райдержадміністрації Микола Кравчук, заступник керівника апарату райдержадміністрації Іван Бурій, військовий комісар Олександр Матьошко, духовенство, рідні та близькі призовників.

Урочисті заходи розпочалися з виконання державного Гімну України.

На мирну військову службу призовників благословив, отець-декан Олег Траско УПЦ КП та о. Юрій Зеленчук УГКЦ. Від імені керівництва райдержадміністрації юнаків із цією важливою подією у житті привітав Іван Тодорук:

«Боронити свою державу – є почесним обов’язком кожного громадянина України.Звертаюся до Вас з проханням серйозно поставитися до освоєння своєї військової спеціальності та бажаю Вам здоров’я, терпіння, витримки і вірності військовій присязі» - зазначив радник голови районної державної адміністрації.

Капітан Андрій Левицький зачитав Указ Президента України від 17 лютого 2015 року №88/2015 «Про строки проведення чергових призовів, чергові призови громадян України на строкову військову службу та звільнення в запас військовослужбовців у 2015 році».

З Надвірнянського військкомату на військову строкову службу до лав Збройних Сил України призвано 61 строковик.

Урочистості завершились святковим концертом.