Нафтогазова Долинщина: проблеми та перспективи


Голова районної державної адміністрації Юрій Мазур взяв участь у засіданні круглого столу на тему «Нафтогазова Долинщина: проблеми та перспективи» в рамках ІV Міжнародної науково-технічної конференції «Нафтогазова енергетика 2015».

Звертаючись до присутніх, Юрій Мазур привітав учасників конференції, побажав плідної та результативної роботи, світлих думок, нових ідей та підходів у вирішенні проблемних питань нафтогазовидобувної галузі. Також посадовець відзначив, що нафтогазовидобувний комплекс району значною мірою визначає його соціально-економічний та культурний стан, сприяє зайнятості місцевого населення та покращенню рівня життя краян. Тому проводити такі зустрічі саме в Долині надзвичайно важливо та потрібно.

У конструктивній дискусії з обговорення стану та перспектив розробки нафтогазових родовищ на Долинщині, транспортування нафти і газу, енергетичної ефективності галузі та енергетична безпека міста і району взяли участь представники місцевої влади, провідні вітчизняні науковці, ветерани нафтогазового комплексу, керівники та фахові працівники нафтогазовидобувних підприємств Долинщини.

За підсумками засідання учасники заходу прийняли відповідну резолюцію з низкою рекомендацій, адресованих керівництву держави та ПАТ «Укрнафта» задля збереження та розвитку нафтогазового комплексу Долинщини та всього західного регіону.