Нардепу з Прикарпаття Дмитру Шлемку грошей не пропонували, але він прогнозує продовження підкупу


у ВРУ "витають" суми у 15 мільйонів доларів. Гроші пропонують всім, бо у Партії регіонів невистачає депутатів для голосувань, - говорить Шлемко

Народний депутат з Івано-Франківщини, керівник Івано-Франківського обласного осередку «Батьківщини» Дмитро Шлемко прогнозує продовження підкупів.

Дмитро Шлемко розповів кореспонденту «Бліц-інфо», що і сам був «ошарашений» вчорашньою новиною про вихід з фракції «Батьківщина» свого земляка, «мажоритарника» від одномандатного округу №84 з центром в місті Тисмениця, Володимира Купчака.

Наразі Дмитро Шлемко не зумів вивчити ситуацію, адже перебуває у Харкові на судовому процесі над Юлією Тимошенко. Проте підтвердив вчорашні заяви своїх колег щодо тиску на підкупів. Мовляв, до кожного підходили і пропонували. За його словами, варто очікувати нових виходів депутатів з опозиційної фракції, але це не стосується депутатів з Івано-Франківщини, які відкрито заявили про тиск з боку Партії регіонів. Шлемко зауважив, що про факти тиску з боку провладної партії нардеп Володимир Купчак не заявляв.

Нардеп з Прикарпаття Дмитро Шлемко запевнив, що особисто йому грошей не пропонували, бо раніше нардеп встиг уже декілька разів відмовитися. Але зауважує, що у Верховній Радій України пропонують і суми були у 15 мільйонів доларів.

«Сьогодні у партії регіонів є два пріорітети. Перший – це давити на «Батьківщину», навколо якої зараз йдуть об’єднавчі процеси. А другий – створити провокації щодо Арсенія Яценюка, який очолив «Батьківщину» і показати невдоволення його кандидатурою серед депутатів, - коментує для «Бліц-інфо» Дмитро Шлемко. - У середовищі Партії регіонів зараз назріває внутрішня криза. Партії регіонів не вистачає 20-25 депутатів для голосування. Цих людей вони можуть взяти тиском на бізнес, погрозами життю або великими грошима. А що їм знайти декілька мільйонів, якщо вони приймають рішення про розподіл мільярдів?», - говорить нардеп Дмитро Шлемко.

 

До теми: Володимир Купчак: Нинішні партійні вожді зрадили ідеали опозиції і саму Юлію Тимошенко

До теми: Нардеп Володимир Купчак закликає створити нове політичне об'єднання