Настільний каталог податкових сервісів отримали клієнти Івано-Франківського Центру обслуговування платників податків


Його разом з солодощами та новорічними побажаннями успіхів у бізнесі презентували працівники міської ДПІ.

Відтепер електронні сервіси, що прийшли на допомогу платникам податків, Міністерство доходів і зборів України систематизувало в окрему брошуру «Сервіс для платників». Серед них - "Електронна митниця", "Реєстр платників ПДВ", "Пульс", "Декларування он-лайн" та інші.

Найбільше зацікавив платників податків сервіс «Електронний кабінет платника податків», який запрацював наприкінці цього року.

Як повідомив заступник начальника ДПІ у м. Івано-Франківську Олександр Фролов, електронний кабінет - це персональне автоматизоване робоче місце платника, за допомогою якого він має змогу підготувати, заповнити та надіслати податкову звітність в електронному вигляді, а також переглянути дані про стан розрахунків з бюджетом. За його словами це ще один крок до підвищення якості обслуговування платників податків.         Практику ДПІ щодо сучасного  сервісу обслуговування, як і  автоматизованого  адміністрування податків, позитивно оцінює Рада підприємців Івано-Франківська.

Своєчасні та якісні послуги, які надають в ДПІ, розширили  оперативний простір для бізнесу, суттєво обмежили  паперову рутину  і зайве витрачання робочого часу – зазначив під час презентації брошури голова міської Ради підприємців Степан Строїч.