Наталія Сербин: Наші чиновники не мають бажання когось слухати, а тим більше виділяти кошти


"Той факт, що депутати Івано-Франківської облради не прийняли рішення «Про регіональну цільову програму сприяння розвитку громадянського суспільства в області на 2013-2015 роки» - це доказ, що насправді ніхто не має бажання практично співпрацювати з громадськими організаціями, - сказала в коментарі для БРІЗ, Голова Івано-Франківської обласної організації МГО "Міжнародна Дипломатична Місія Народної Дипломатії "ЄВРОПЕЙСЬКА УКРАЇНА" Наталія Сербин, - ми бачимо, що активність гро

Позиція обласних обранців вразила громадську діячку: "Це таку гру провадять сучасні політики! Кажуть "ми готові працювати і дуже хочемо співпрацювати з громадськими організаціями" при кожному публічному виступі. Але коли до практичності, то все як завжди... Особисто мене це настільки обурило, що була б моя воля, я б навіть засідання громадської ради не рекомендувала проводити в державних приміщеннях і не запрошувати жодного представника влади! Немає коштів немає спвпраці, кожен працює, як може!"

Коментуючи позицію обласних обранців Н.Сербин пошкодувала, що їх обрали громадяни області: "Депутати ще раз показали, які в них справжні інтереси. Хочу зазначити, що власне вже 2 дні відбувається саміт в Брюсселі, де зібралося 400 неурядових організацій. Цитую: “Громадянське суспільство мають краще чути, в тому числі й маленькі організації, а також і окремих людей, щоб ЄС став більш людяним”, – сказала Сара Чічовскі з Форуму Гана в Німеччині. Наші чиновники не мають бажання когось слухати, а тим більше виділяти кошти.